skip to Main Content

ProIndsats, København

SYGEPLEJERSKER

Din fornemmeste opgave er at skabe relationer via online-samtaler, der forebygger sygdom eller hjælper den syge tilbage i job

Som professionel sygeplejerske kommer du i jobbet tæt på mennesker i job, på kanten eller uden for jobmarkedet.Du yder sundhedsfaglig rådgivning og skaber motivation undervejs. Det sker i individuelle forløb, som du har ansvar for fra start til slut.

Du arbejder individuelt, og er samtidig del af et team på ti mennesker.

DINE PRIMÆRE OPGAVER

 1. (80% af din tid)

Din kerneopgave bliver samtaleforløb med mennesker, der er:

Med dine motiverende samtaler er du med til at hjælpe mennesker med at blive på eller komme tilbage til arbejdsmarkedet. Deres udfordringer kan være af helbredsmæssig, social eller arbejdsmæssig karakter. Du vejleder og giver dem værktøjer til varige adfærdsændringer, så de fremadrettet kan begå sig i hverdagen eller vende tilbage til arbejdsmarkedet.

Du og dine kolleger sidder i mindre storrum med hver jeres afskærmet arbejdsstation. Hverdagene er skemalagte med samtaler – lidt på samme måde som hos en læge eller en psykolog. Efter samtalerne laver I en kort dokumentation.

 • (10% af din tid)

Møder med faglig sparring, koordinering, videreudvikling af vores ydelser, mv.

 • (10% af din tid)

Vi tilbyder supervision med debriefing.

Der er løbende mulighed for at dygtiggøre sig.

Teamet vægter sociale aktiviteter højt, så vi holder julefrokost, sommerfest, og hvad teamet ellers tager initiativ til.

HVEM SØGER VI?

 • Sygeplejerske
 • Minimum 5 års sygeplejeerfaring.
 • Erfaring fra en lignende branche er et plus, f.eks. lægepraksis, ambulatorium, psykiatrien, pensionsselskab, Health Care, sygepleje coaching, socialt arbejde eller tilsvarende
 • Vi bruger en Health Care platform og apps i hverdagen. De er rimeligt plug & play.
 • Du kan hurtigt opbygge tillidsfulde relationer og har samtidig fokus på resultatskabelse.

De to stillinger kan være på deltid fra 28 timer op til fuldtid. Hjemmearbejde efter de første tre måneder kan i et vist omfang aftales med din leder.

Virksomheden er medlem af Dansk Erhverv og følger HK overenskomsten.

VI TILBYDER

 • En flad organisation, hvor du får ansvar og indflydelse
 • En høj grad af faglighed og mulighed for sparring
 • En stærk korpsånd med en uformel jargon. Ja, vi har let til grin.
 • En fantastisk udsigt til de københavnske kanaler. Nogle af os hopper i om sommeren – og enkelte om vinteren!

Vi forventer ikke, at du kan det hele fra dag ét. Derfor får du en grundig oplæring og opfordres til at gøre brug af husets hjælpsomhedskultur. Til gengæld forventer vi, at du er dygtig og lærenem, vedholdende, proaktiv, nysgerrig og en god kollega.

ER DU INTERESSERET?

Vi har en ekstern konsulent til at hjælpe os med rekrutteringsprocessen. Har du spørgsmål, så er du velkommen til at ringe til Birgit O’Sullivan på Tel. 5122 1979.

Send dit CV og evt. en kort motiveret ansøgning til birgit@osullivan.dk med ”Sygeplejerske” i emnefeltet.  Ansøgninger behandles løbende, og alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

OM ProIndsats

ProIndsats blev etableret i 2019 med kontor i Havnegade 35, København K.

Ejerne er sygeplejerskerne Jeanette Ramon Ørum og Annemarie O’Sullivan. Med sig har de begge erfaring fra hospitals- og healthcare sektoren. Der er i dag otte sygeplejersker og socialrådgivere ansat.

ProIndsats vision er at være Danmarks mest innovative, effektive og kvalitetsbevidste leverandør af ydelser inden for arbejdsfastholdelse, forebyggelse og håndtering af sygefravær. Vores primære kunder er i dag forsikrings- og pensionsselskaber.

Back To Top